Sunday, 1 January 2012

winner of the day!

hahaha , tiap2 hari risha bangun lmbt :3 mentang skolah dah nk bukak ni.. kene lah latih bangun pagi.
risha form 2 2012.. nice , lawa number tuh ^_^
dalam form 2 pun , mane boleh maen2 kan? mase form 3 lagi lah. nk gune internet pun x boleh!
alah , sekejap je. lepas PMR hurray lah! hurray tuh mmg lah , SPM belum LAGI . lol
tadi risha tgk followers kt first blog..yang beriban followers tuh. 
ade tulis new year lah ape lah.. tired nk bace :3

risha nk tanye , korang bangun kul bape hari nih? risha dalam 12 11 or pukul 1 baru bangun :3
haha , hebat en?! haha , hebat sgt2! 
katil x selesa , so..x rase tido lenaaa -___- need to buy a new one.
hmm , tp lmbt lah kn ? bukan murah nk beli :D hihihi..
ade idea nk buat video , lagu cover2 ni. kat u-tube lah katekan..mane tahu boleh jadi artist or penyanyi kan?
so , ni lah peluang untuk risha buat .
lepas ni , nk buat list song untuk upload kt u-tube.
klau risha dh buat..risha bagi link kt korang eh? klau krg ade youtube , jgn lupe like n comment! :P

okey lah , risha pun kene out ni .. ade hal sikit! brb sooon ^_^




Thank's for reading my possy , like if u like :)

No comments:

This is Official Blog , not allowed for copycats! :)