Monday, 2 January 2012

tak tercomment :)

what happend with this title? aherrmm , okey! klau diikotkan , klau buat post panjang2.. followers tak tercomment.  mcm orang dah terkenal sgt2 dgn blog en? setakat bace kt dashboard x comment mcm mane/
lebih baik x yh follow mcm tuh :/
risha suke klau , followers risha comment kt post2 risha kan? kt first blog risha .. ade lah jugak org comment.
tp , sorang je. pfft , laen lah orang yang tutorial . hmmm~

klau nk bg orang comment ke , kene lah happy .. n tarik perhatian die kan? tp risha dah cube.
about a month risha dah cube , tp tak mau jugak die.
bace tips pon ..kadang2 sesetengah orang yang menjadi , ade yang x menjadi :)
takpe , aslkan drg bace kan? n be my followers :))
hihi

risha tgh bosan ni , banyk idea pulak kt otak ni..berjela2 -.- so , type laa.~
nk tanye , korang tgh wat ape? mesti mengadap facebook n blogger en? dah agak dah.
eik , mcm mane tahu ni? hahah! risha dh tahu laa.. sape yang x nk bukak FB en?
hmm , btw .. malas nk type2 dah ni.. nk bace blog orang laen n follow! :D

Thank's for reading my possy , like if u like :)

No comments:

This is Official Blog , not allowed for copycats! :)