Monday, 2 January 2012

School? -.-

school school school , lagi dua hari lagi ni..err i mean dah nk mausk 1 sehari lagi dah ni! OMG
help , me !! help me!! oke , theres no one want to help me! XD
okey foineee~ rindu lah pulak duduk sebelah my beloved friends bestie i mean..
Balqish :( shes always make my day gonna shine everyday~
if shes here right now..i'm gonna scream until xde suare...
hakk , sorry to say eh..i'm not miss my others friends , because..they're treat me like a BULLSHIT!
sorry to say again , i'm not going to be you're guys bestie anymore.

i treated u guys like my own sister , what a shitty things that i get! huh ?!
sorry to say , i'm not going to be yr guys fren n whatever lahh , however do! okey ?!
ni , semue ..semue luahan hati aku! aku x thn okey? hanya sesetengah orang je yang aku nk lyn.
walaupun drg x jadi bestie aku ke..its okey! tp drg still layan aku mcm kawan biase~
sorry to say , aku bukan nk cakap pnjang lah kan..aku x nk rapat dgn korang sejengkalpun! okey?
aku akan cakap , Hi n Bye.. tuh je..sbbb , aku x nk jadi musuh. tuh je okey?

bagi followers , sorry to saayyyyy...becuase i'm sayying this in here.. i no its public!
kbyee~ *sigh* -.-



Thank's for reading my possy , like if u like :)

No comments:

This is Official Blog , not allowed for copycats! :)