Saturday, 7 January 2012

learrnnnn~

learn is good for uss aite? hmm , liam suke belajar bahasa france n koreaan :)
france romantic n koreann sopan bahase nye . ;)
okey , annyeonghaseyo!*hello* hehe , hello reader n salam ^^v peace yo! *AC -.-
haha , Ac Mizal dah ade gelaran dato' dah , hasih..Dato' Ac Mizal . sape yg bg? errmm , sape tah die tuh . pape 
jelah ,x penting pun untuk masuk dlm kepale hotak kau dan liaamm :))

haa , lupe .. risha nk bg name gelaran lah, si comel..liam Payne! die ade pakai topi teddy bear kt background risha ni , die comel kan? comel sgt2! ^^
haha , nk panggil risha pun bolehh , gladd to heard! liam n Rishaa :D teeeheeeee~
saje je nk buat name liam tuh , x semue risha suruh panggil .. saje2 , hmm entah? lolololololol
bosan oh petang2 ni , so..tgh following lah blog orang ni..haish , jenuhhh~
klau drg dh follow risha dah x pe..just follow die balek , ini tidak..kene tinggal kan pesanan lah. -.-
pfft , thats so lame okey? hmm , sorry to say! :)

krg tgh wt ape? mesti mengadap fone , n facebook ! hah , lupe .. Blogger :P
lupe pulak nk tulis , haishoo..dah nyanyokk kaa? haha , padahal depan mate ade perkataan blogger.
hmmm , kenape lah kebanyakkan orang nk jadi anonymous eh?
risha nk tanye lah , kenape drg suke jadi anonymous? drg x suke ke name yang diberi?
oh thats so SUCKS , sebelum ni pernah terjadi kt blog liam yang pertama!
banyak followers :D hehehe ! berape tah skrang ni followers.. hmm , tu x oenting jugak.

hmm , harap korang boleh lah comment post risha ni untuk jawab soalan liam bagi!
hmm , n jgn lupe like tau? sbb , mane tahu .. yang laen2 ade yang teringan nk jawab kan? so , inspired! :)
i love who people like that , sporting!
okey lah , tak tahu nk cakap ape dah , so .. gtg now! annyeong! *bye*
hah , annyeong : bye!
annyeoanghaseyo : hello! :)
FYI

Thank's for reading my possy , like if u like :)

1 comment:

Liam Payne said...

takde sape commment , sedih gile :(

This is Official Blog , not allowed for copycats! :)