Tuesday, 3 January 2012

kan dah kene padan muke kau

haaa , mcm best pual tajuk risha hari ni..hmm , kan dah kene padan muke kau -.- 
jahat en! risha kene  cakar dgn kucing risha -.- sakit ouh ~
terus x nk kwn die , igtkan xde lah sakit2 kaki ke kaki luke ke , sebelum skolah.. dah kene..PADAN MUKE
haish , xpe lah en? sikit je..tp sakit ~.~
takde sape yang x pernah kene cakar , risha ni..mcm tiap2 hari kene gigit kene cakar (Y)
weheeeeee :P

lepas isyak nnt , risha nk smbung tgk cite risha kt u-tube .. korean dramas or jepun kot?
risha pun lupe..ade subtitle agi..origanall :)
thats why enjoy sorang2 .. hhuhuh , dari balek dari gaint tadi. pikir2 dalam krete
nk tgk..so , tgk blog kejap..tuh yang terus tgk..nasib x lame upload nye. 
lepas cite ni dah habes semue episode tgk , nk tgk cite next! Run Mackerel Run :D

cite ni pun best jugak..sape2 yang minat korean tuh , enjoy your movie okey?
risha nk out ni..my father dah bla bla bla..so , nk edit post ni kejap2 lagi.
be right back soon followers n readers :)

Thank's for reading my possy , like if u like :)

No comments:

This is Official Blog , not allowed for copycats! :)