Monday, 9 January 2012

dugaan yang sama :)

ada risha cari kat google , tentang..interview untuk menjadi seorang pengawas :)
terbace bulak satu blog ni..die cikgu rasenye..maybe tak silap lah. klau betul , elok lah risha follow.
budak yang orang itu cerite kan ialah , nasib yang sama risha lalui. 
sgt sedih risha bace , sbb..bukan risha sorang aje yang menerima dugaan ini . risha telah cuba nk jadi seorang pengawas sekolah sejak risha darjah 3 sampai risha tingkatan 1 . maybe , cikgu2 pengawas.. risha lagi dalam interview ni kan? :) harap2 cikgu bagi peluang~
follower n readers..please vote for me n pray for me.. Amin. the'res one of my friends risha..die nk tolong
maybe, die x elok tolong2 orang ni.sbb , takut jawatan die terjejas.
tapi , die nk tolong jugak , terima lah :) alhamdulillah , naseb baek lah die jadi best friends risha kan?
hmm , klau lah orang laen. x nk beirtahu nye..mulut pecah selalu..tersebar2 -.-

risha x suke orang mcm tuh , risha suke orang  yg ikhlas nk tlg . 
die jugaak doa kan risha nk interview supaya dapat jadi ,supaya tidak diapa2 kan lah dengan jawatan die.
risha harap sgt2 sekarang ni..my mom pun mcm buat muke je. sbb , risha bersemangat sgt nk jadi.
please , bagi risha semangat untuk besok..klau risha kate..risha belum interview or dah intervieew risha akan blog okey? risha akn selalu bagi feed back untuk followers. 
klau dah shred about this..x nk bg feed back pulak..nnt orang kate ape pulak kan?
beritahu psl ni? haish , x patut .  jadi pengawas sekolah ialah , satu harapan risha untuk menjadi pelajar yang cemerlang sepanjang tahun , dan menjaga keamanan sekolah.

hmm , risha nk kene out. masalah nye panjang lagi cerite nye. 
nnt2 risha smbung lagi eh? thanks for reading n wish me luck..pray for me dgn ikhlas..:')
thank you very much much!!

Thank's for reading my possy , like if u like :)

No comments:

This is Official Blog , not allowed for copycats! :)