Tuesday, 10 January 2012

Dominoss~

hikhik , risha baru lapas makn dominoss , my soster belanjaa~ pernah mkn pizza dominos x? mesti pernah kan?
sape2 yg x pernah mkn tuh , cube lah.. x rugi pun..pizza pun x kemane.
haish , tadi hujan , skrang dah redaa :) so , x de lah terkeju2 mcm tadi..biase  lah orang cepat terkejut.. bluekk :P
smbil risha buat post ni..risha mkn shewing gum , baru lah bertenaga sikit nk mengetype.
risha pun skrang dgr lagu dgn menghafal something . nk tahu ape risha hafal? risha x boleh beritahu.
sbb , bende ni..boleh bocor dengan satu mulut :)
orang yang x pandai jaga rahsia ni yg risha paling x suke. disebab kan public..so sotong , x boleh :)
sorry guyss..okey keep reading my post okey? *jgn marah tau* ;)

risha dah ambik borang pengawas sekolah tadi , x ramai budak form 2 ambik. maybe , risha n my friends je yg ambik. tuh x pasti lah . jgn maen agak2 je , my frends kate..ramai budak form 1 ambik borang tuh.
wow , bape ramai kah yang ambik? teringan nk tahu..ceh menyampok!
hikhok , suke hati lah orang nk menyampok ke tidak..MYOB :P
xde lah , sorry lah kasar bahase..risha mmg mcm ni , tak tahu kenape. hmm , maybe risha buat followers x 
teringin nk bace ke kan? hmm , well..people always like this. can't change them right?
my father n my soster , tgh tgk bolaa.. haha! my soster is the most crazyy! clapp her hand lah..mcm2!
hehe , biase..be like soster..

why risha eja "Soster" bukan "Sister" ?
haha , ade jugak orang interview risha ni..haha! risha saje2 je lah buat soster ..mcm sporting pulakk B)
haa , lagi satu jgn tiru ayt risha..warn u guys oredi..cehhh , xde lah maen2 je.
risha kebanyakkan , klau ckp..bnyk maen2 je. klau serious tuh , mmg lah tersinggung.
mcm risha kutuk skolah yang risha first day tuh. teruk..
klau reader nk bace..pergi kat link ni
hmmm , risha mengamuk sgt2! n sedih tau , so , risha nk out dah ni..nk check kerja sekolah! belom siap lagi agaknye.. sbb , ade setengah buat kat skolah~
besok nk beli tuh beli ni..haish , bnyk buku keperluan untuk sekolah x cukup..so , kene bwk duit lebih.

Kita Bertujuan untuk ke sekolah unuk Belajar :) 
Bukan untuk maen2 dan berjumpa kawan kan? so , amalkan dn niat bertujuan ke sekolah
untuk Belajar :)
Selamat Bersekolah/ selamat dtg ke alam Sekolah Menengah kepade 2012 tingkatan 1 <3


Thank's for reading my possy , like if u like :)

No comments:

This is Official Blog , not allowed for copycats! :)