Sunday, 1 January 2012

Artist :)

Takde lah nk mengumpat artist en? berdosa tau :) HEHE , nk beritahu je. 
btw , mcm mane dorang boleh adi artist? pelakon n others?
sebenarnya kan , risha nk sgt2 jadi artist , perlakon .. mcm budak2 remaja :)
haa , nk tahu remaja mcm mane? Elfira Loy <3
k , now..risha , nk tahu mcm mane drg boleh jadi artist .. contoh nye lah .
ade orang bace blog risha ni , tgh follow tibe2 die terbace post ni. tgh nk cari pelakon untuk Elfira

Contohnye lah yeh? die comment post ni. so , risha kene contact die mcm tuh lah.
risha x tahu mcm mane orang2 yang ambik jadi pelakon ni .. nk ciri2 orang yang mcm mane.. krg tahu?
risha pun x tahu , so..tgh nk tercapai jadi artist ni..mmg payah :)
tiap kali sembahyang , risha selalu berdoa supaya .. ade lah orang yang nk ambik risha ke .
aminn , klau krg kan? krg nk x jadi pelakon ? mesti x nk tolak kan? omg

first , klau dah bende jadi tercapai..hidup krg sgt2 sempurna. begitu juga risha :)
risha , klau dah jadi terkenal .. x sombong! risha friendly :) boleh balas tweet fans..best what..
kekadang , ade jugak sesetengah artist yang sombong kan? xpe lah. drg nk mcm tuh xpe .
x halang pun~
artist yang risha nk jumpe skrang ni ialah Zahiril Adzim n his Wife Shera Aiyob
also , Scha Alyahya.. n others. haaaaa , Aaron Aziz <3_<3
hahaha , okey lah .. smpai sini je post , besok update lagi :) 

thank's for reading! lots of love Anis Arishaa ;)

Best Regards,
from me


from me

Thank's for reading my possy , like if u like :)

No comments:

This is Official Blog , not allowed for copycats! :)